Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y - 3 dzieci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wasp, post: 81465, member: 419"] Mam wrażenie, że mamy tutaj trzy warianty w przypadku posiadania 3 dzieci: [LIST=1] [*]Małe dzieci - 3 foteliki na tylnej kanapie [*]Mix - 1 fotelik + 2 już bez fotelika [*]Starsze - 3 dzieci na tylnej kanapie, bez fotelików [/LIST] Miałem ostatnio okazję wnikliwie obejrzeć Y - i tutaj ogromne podziękowania dla [USER=1064]@aadamuss[/USER]. Mogliśmy przymierzyć fotelik, porównać ilość wolnego miejsca z S-Maxem, usiąść w 3 dorosłe osoby z tylu, a finalnie także zrobić solidną rundę po Poznaniu Teslą. Auto jest mega :) Ale do konkretów: - przestrzeń bagażowa jest bardzo duża. tutaj spokojnie zmieści się sporo rzeczy. Miejsca po bokach z tyłu + bagażnik z przodu. -[B] wariant małe dzieci: [/B]można wrzucić 3 odpowiednie foteliki i komfortowo przewozić 3 dzieci - [B]wariant mix[/B]: stosując odpowiednio wąski fotelik na środku, da się zapakować pozostałą dwójke po bokach z tyłu. Nie będę wrzucał zdjęć, bo nasz fotelik jest bardzo rozłożysty i totalnie się nie nadaje do takiego setupu. oczywiście, że w s-maxie, jest więcej miejsca, przez to, że fotele są niezależne. Ale wg mnie da się na to przymknąć oko. - [B]wariant: dzieci starsze: [/B]tutaj obawiam się najbardziej. Tutaj komfort będzie mniejszy niż w s-maxie. Usiedliśmy na chwile w 3 osoby i było kompaktowo. Ale jest zima, grube kurtki, dorosłe osoby, etc. Dzieci jednak są mniejsze i może być tak, że nie będzie to stanowiło dla nich problemu. U mnie 4, 8 i 10 lat, więc do takiego układu jeszcze sporo czasu. Mam nadzieję, że to trochę pomoże osobom z 3 dzieciaków, które rozważają taką opcję. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y - 3 dzieci