Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y - 3 dzieci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mike_s, post: 85684, member: 2042"] Dzięki za szybkie odpowiedzi :) Dużym plusem przy wyborze tego auta było to ze Q7 ma 3 niezależne fotele z IsoFix każdy. Nawet przedni pasażera tez ma takie mocowanie. Na szerokość jest 130cm ale właśnie ze nie jest to kanapa to zmienia wiele, najmłodsza siedzi na środkowym w foteliku, nogi ma wyżej wiec tunel nie przeszkadza. Wracając do tematu ;) Bagażnik i dodatkowe schowki ciężko przebić w MY. Kurę brałem pod uwagę ale małżonka nawet nie chciała oglądać plus czas oczekiwania. Na e-trona dostałem dobra ofertę ale zasięg, bagażnik bez szalu, do tego coroczna płatna wizyta w serwisie ? :) ID Buzz fajny, nie trzeba walczyć z wymiarami w drugim rzędzie, z ta podwójną podłogą myślę ze fajna opcja w zimę, narty powinny wejść i nie trzeba żadnego boxa wrzucać, cargo ma zacne. Ale znowu z obecna bateria zasięg na autostradzie slaby, do tego 12 miesiecy oczekiwania. MY miałem już zamawiać pod koniec stycznia ale zacząłem zagłębiać się w temat, usuniecie USS i to cale spekulacje z HW4 i ciężko podjąć decyzje. Cały czas walczę z myślami. A takim mały OT, śmieje się do małżonki ze tylna kanapę powinni projektować ojcowie lub matki z 3 dzieci bo nawet w takim X5 trzeba kombinować by wsadzić foteliki przy modelu 2+3 :) Zona ma XC40 i tam kanapa ma 120cm ale jest tak podzielona ze nie ma problemu z posadzeniem na niej 3x nastolatków, zapinaniem pasów, pomijając kwestie tunelu maja tam całkiem dużo przestrzeni. Trochę się rozpisałem :D Jutro coś powinniśmy wiedzieć w sprawie EV9 ale podejrzewam ze cena bardziej zbliżona do Polestar 3, pewnie długi czas oczekiwania, co do zasięgu tez pewnie nie będzie szału. W obecnym momencie coś od reki, cena i parametry ciężkie do przebicia, widać to po danych sprzedaży 3 czy Y. 🤔 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y - 3 dzieci