Model Y - abonament superchager

kony

Nowy na Forum
Dzień dobry,
czy istnieje możliwość zakupu Tesli model Y nowej lub używanej z jakimś pakietem na Superchagery. Wiem, że nie ma takich możliwości jak w przypadku Tesli model S lub X do 2017r, ale może są jakieś pakiety obniżające cenę lub oferujące darmowe ładowanie w krótkim okresie czasu za dodatkową opłatą?
Z góry dziękuję za pomoc.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Nie ma, tylko referal np z mojego podpisu zmniejsza cene o 1000zł. Czasem są darmowe km za odebranie auta w ostatnie kilka dni kwartału. Ostatnio były tylko na S/X i tylko gdy zamówienie zostało złożone po 22 września i auto odebrane do 29 września

Michal

Moderator
Są takie możliwości o których wiem:
  1. Zdarzają się pod koniec kwartału jakieś promocje oferujące rabaty na auta albo właśnie pakiety kilometrów do darmowego ładowania, przy czym nie liczyłbym na tę drugą opcję na to za bardzo, bo już dawno nic takiego nie było w 3 i Y.
  2. Kupując auto z linka polecającego dostajesz zniżkę na auto. Obecnie na Y jest 1000 zł i możesz to wydać na co chcesz, np. na ładowanie. Kwota 1000 zł, przy cenie 1,7 zł/kWh daje około 600 kWh, a to jest jakieś 3000 km przejechanych za darmo zakładając 200 Wh/km.
  3. Jeśli ktoś kupi auto z Twojego linku polecającego (aby mieć taki link musisz mieć już Teslę), to możesz dostać 7500 punktów do wymiany na nagrody. Jedną z takich nagród jest 5000 km za 5000 punktów.