Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y LR trzaski w bagażniku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kamash, post: 212986, member: 4502"] Drodzy, Wiem, że to już było opisywane. Ja również czytałem o tym nie raz, ale dopiero dzisiaj cos mnie tknęło i przeszedłem do egzekucji: a) podłozyłem podkladki (zwykłe gumowe kuchenne podkladki pod gorący kubek) pod osłony tylnych swiateł. b) Nakleiłem podkładki (które podkleja się pod nóżki krzeszeł) na dystanse na klapie bagaznika. i voila! O Eureko! Ponad miesiac, meczyłem się z trzaskami, stukotami, dzwiekiem pracującej klapy bagaznika, zachodząc co? skąd? a może to zagłówki? a moze oparcia? a może coś innego? Serwis Tesli zlecił nawet wymianę prawego tylnego opracia. A tu proszę. Jeden wieczór, 2 minuty pracy i Inne auto. Po prostu. Żadnych ale to żadnych niepożądanych dzwieków, stukniec, skrzyppnięć. Nic. Absolutna Cisza. Jakbym wsiadł do innego auta. Usmiecham sie od ucha do ucha. Nawet kostka brukowa która do tej pory była irytująca w tej chwili jest pomijalna. Jeśli ktoś z Was tego jeszcze nie poczynił. Bardzo zachęcam. Must have! [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Model Y LR trzaski w bagażniku