Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chewbacca, post: 21545, member: 527"] Dzwoniłem dzisiaj do Leaseplan. Chciałem zapytać, czy mają w swojej ofercie leasing operacyjny (taki klasyczny: np. 30% OW, 5 lat leasingowania i wykup 1%). Pani konsultantka stwierdziła, że tak - mają. W momencie gdy zapytałem o dopłaty z "Mojego Elektryka" to powiedziała, że w tym wypadku zaprasza do kontaktu w styczniu bo co prawda podpisali umowę z BOŚ bankiem przedwczoraj, jednak produkt ten muszą dopiero przygotować (i planują to na styczeń). Co ciekawe nie chciała nawet przygotować przykładowej kalkulacji dla auta elektrycznego bo "na ten moment nie mamy żadnej oferty dla aut elektrycznych"... Czyli jednak Leaseplan oferuje leasing operacyjny tylko jeszcze nie są gotowi na dopłaty z Mojego Elektryka? EDIT: dodam jeszcze, że po mojej prośbie o przykładową kalkulację (narazie bez dotacji) Pani konsultantka najpierw odparła, że to nie ma sensu bo jak przygotują już program z dotacjami to ta oferta będzie dużo korzystniejsza bo będą niższe raty. Wtedy powiedziałem, że z tego co mi wiadomo to dofinansowanie nie ma obniżać rat leasingu tylko ma pokrywać OW. Na to Pani odparła, że na ten moment jeszcze niewiele wiadomo ale tak - dofinansowanie ma pokrywać OW (więc zaprzeczyła sama sobie z przed chwili). Na koniec jednak stwierdziła (to co już opisywałem powyżej), że kalkulacji przykładowej mi nie wyśle bo nie mają narazie w ofercie żadnego pojazdu elektrycznego... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.