Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="jakniejatokto, post: 21802, member: 544"] No i wyszedłem na kryptorekalmującego Arvala ;) Tej oferty na stronie już nie ma (ani z dotacją ani bez). Wiem, że przy każdej z ofert jest też tabelka z porównaniem jak by to było bez dotacji, ale ja wkleiłem wyrywek z pełnych ofert z PDF (datowanych na 07/2021). Wątpliwości się tu pojawiały ile z tej dotacji biorą sobie firmy leasingowe stąd chciałem pokazać jak to wygląda w moim przypadku. Jak tylko się pojawią dodatkowe dokumentu będę tu meldował. Ta oferta na Ioniq'a to nie wiem czy może być jeszcze bardziej atrakcyjna :) wręcz od początku się zastanawiałem czy to w ogóle realne (jakaś oferta widmo). Dla porównania przy ofertach od dealerów Hyundaj/Kia przy takich samych parametrach najmu i wartości katalogowej samochodu, pomimo rabatu (~7% od ceny katalogowej), ustawiając opłatę początkową na 27k rata wychodziła 2,5k netto czyli jakieś 800zł więcej. Dostałem dokładnie to samo w piątek o 15:47, prosząc Arvala o przesłanie wniosku. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.