Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Piernik, post: 22004, member: 597"] Kolega idealista ;) Nie ma chyba do tego chętnych ;) Korpo tak nie działają niestety ;( No właśnie, ale w tym przypadku to nie tylko wprowadzenie, ale także "utrzymanie go przy życiu". Sam rozpykujsz takie oferty ;) Chyba że mówisz o oprocentowaniu 100% a nie sumie płatności ;) EBI może darować odsetki ale nie kapitał, a kasa do niedawna była za darmo, więc niewiele to wnosiło. Nawet banki starły się ją maksymalnie wypchnąć (nawet zaczynano karać klientów o bardzo dużym saldzie na rachunku) ze względu na prawie zerowe stopy (przez co nie zarabiały na osadach) i składkę do BFG od środków. Jestem przekonany że wspólnie uznajemy to za faul. I jest do droga do utraty klienta oraz negatywnego PR. Dramatycznie niskie marże właśnie do tego prowadzą. Ale nie usprawiedliwiam, też uważam że to nie ok. Ale jak się goni tylko za pustymi pod spodem słupkami sprzedażowymi to tak jest. Dla mnie zgoda i też muszę mieć wszystko "czarno na białym". Jestem starej daty ;) Ale trochę rozumiem podejście osób zainteresowanych najmem, chcą tylko używać, płacą ratę którą akceptują mają w niej to czy tamto i nie interesują się kto ile na nich zarabia. No tak myślałem, ale nie chciałem tym głównym "szukaczem dziury w pozornie całym" :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.