Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chewbacca, post: 22714, member: 527"] Tak, ale odpowiedziałeś na stwierdzenie iwo "[...][B]w VWfs masz jasną wartoć wykupu[/B][...]" zdaniem "[...][B]Arval [U]też[/U] posiada jasne zasady wykupu[/B][...]". Więc sam już nie wiem czy chodzi Ci o jasne warunki/zasady czy o cenę/wartość ;-). Zresztą nawet jeśli mowa o warunkach to nie wiem czy jest to aż takie jasne. Co jeśli za trzy lata na otomoto będzie masa ogłoszeń trzyletnich TM3LR za (powiedzmy) 180 000zł ale Arval stwierdzi, że "wartość rynkowa" pojazdu to 240 000zł i taką da Ci cenę wykupu? Można się od tego jakoś odwoływać?Dlatego właśnie zapytałem jaka jest obecnie "wartość rynkowa" TM3LR z 2019r... Chyba, że czegoś nie wiem i ta "wartość rynkowa" jest ściśle określana przez jakieś konsorcjum i w oparciu o to Arval ustala cenę wykupu? Wtedy poproszę wyprowadź mnie z błędu. Jeśli mam rację to wydaje mi się, że w interesie Arvala jest wycenić wartość wykupu na wyższą, niż w rzeczywistości byliby w stanie sprzedać to auto. Mając na względzie to, że Ty jako pierwszy użytkownik tego auta będziesz w stanie za nie zapłacić więcej, niż osoba trzecia... A ta "wartość rynkowa" to trochę śliski temat i ciężki do w miarę precyzyjnego określenia nawet w tym momencie - wracając do mojego pytania o aktualną wartość rynkową TM3LR '2019. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.