Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Gurumotive, post: 23129, member: 433"] Co masz na myśli? Dealer, czyli PKD 45.11.Z. [B]Pożyczka Getina na 7 lat wychodzi pow. 125%.[/B] IMO Jest to dzisiaj jedyne finansowanie niezrzeszone w programie, które daje szansę na dopłatę. Na regresywne dopłaty, do dzisiaj podpisanych leasingów bym nie liczył. [B]VWFS nie ma za bardzo stocku ID. Chiny rzuciły się na te modele.[/B] Cupra Born mocno niedostępna. Dealerzy dostali po 2 auta: demo i expo. Jak już się coś pojawia na stocku, to od razu na lawecie jedzie do Reichu. Oprócz tego wiemy, że nie będzie się produkować wiele ICE (Octavie, Leony, Kodiaqi..) VWFS zajmie się finansowaniem innych marek. [B]Volvo - mleasing startuje z dopłatami po nowym roku.[/B] C40- produkcja na marzec. Cena w internecie 4% niższa niż u dealera. Dealer daje 4% rabatu. Jak sok Caprio 😀 XC40Recharge - nieokreślony termin odbioru. W przyszłym roku w EU pojawi się Geely, Zaakr, Link Co. [B]Ford Mustang Mach-E[/B] Dostępność wydaje się być niska, ale Ford Polska ma ciśnienie na wynik. Chce prześcignąć w sprzedaży południową europę (Włochy albo Hiszpanie chyba). Model agencyjny zakłada wspólny stock dla całej EU, więc sytuacja będzie dynamiczna. Brak własnego finansowania spowoduje konsolidację dealerów. Mali wypadną z gry. [B][SIZE=5]W przyszłym tygodniu ruszają pomarańczowi (CFM). [/SIZE][/B] Umowa ma z góry określone RV, aby spełniać wymogi programu. [B]Podejrzewam, że będzie dostępna także oferta konsumencka.[/B] Funfact: Zaleznie od tego czy odliczasz vat, zmienia sie wartosc raty 🧐 [B]Szczegóły oferty nie są na razie znane, może będzie tanio, a może drogo 🤓[/B] Niebawem mają przekazać więcej szczegółów.* [SIZE=1]*O pomarańczowych mam lepsze zdanie niż o zielonych, ale nie odpowiadam za ich jakość obsługi. Zaznaczam, bo miałem sytuację, w której ktoś się zdecydował u nich zamówić auto, po tym jak przeczytał mój komentarz, (bez mojego udziału w sprzedaży OFC), a potem miał do mnie roszczenia reklamacyjne XD[/SIZE] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.