Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mathrance, post: 31575, member: 742"] Jestem po kontakcie z moim handlowcem z PKO Leasing dziś rano, nie pytałem o żadne problemy z obsługą danych osobowych, sam też nic o tym nie mówił. Wspominał tylko, że mój wniosek został odrzucony przez BOŚ (przynajmniej szybko! :)) z powodów: 1) Kod TERT ostania cyfra ma być po spacji (!). Cyrk. Tzn. (6 cyfr)(spacja)(1 cyfra) 2) Wszystkie dane w tabeli (przebieg i % dofinansowania również) z ",00" na końcu ;) 3) Nr konta do dotacji ma być mój, nie PKO (nie potrafił odpowiedzieć, czy po zaakceptowaniu umowy leasingu, a przed wypłatą dotacji z BOŚ ja będę musiał pokryć OW ze środków własnych - niby nie, ale wyszło że tak naprawdę to nie wiadomo jak to będzie). 4) Nazwa modelu ma być zgodna z zamówieniem, czyli na wniosku ma być "e-Niro", nie "Niro". 5) Data na wniosku i oświadczeniach o małżeństwie i oświadczeniu współmałżonka stara, taka sama. 6) Bardziej czytelny podpis ;) Oświadczenie współmałżonka: 1) kwota ma być kwotą netto do 2 miejsc po przecinku razem z nazwą waluty (PLN). nie potrafil jednak powiedzieć, czy po kwocie pisać "netto", czy nie. Pisał że część jego klientów tak zrobiła i zobaczymy, czy BOŚ to przyjmie. A, no i muszę oczywiście korzystać z nowego wniosku interaktywnego, do tego [B]ma być parafowany na każdej stronie i drukowany jednostronnie[/B], potem podpisany, zeskanowany, wysłany. Oryginał do niego też ma pocztą pójść. Ogółem dało się wyczuć, że jest trochę zmęczony podejściem BOŚu. Co zrobić :) Polski chaosik. Przecieramy szlaki, optymistycznie liczę że potem będzie lepiej. Do malkontentów: tak, macie rację: powinno dobrze działać od początku :) Ale chyba pamiętamy, w jakim kraju żyjemy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Mój elektryk: leasing operacyjny/ leasing konsumencki/ wynajem długoterminowy.