Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
Arval i "Mój elektryk" NFOŚiGW
Moja przygoda z Arvalem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wacu, post: 35573, member: 772"] No więc tak: wydanie odbywa się "pod chmurką", jak tam byłem to było mega pochmurno, kropił deszcz. Przyjeżdżacie na plac, wchodzicie do budynku a tam zostajecie przekierowani do innego pokoiku gdzie siedzą 2-3 osoby. Dają Wam tam do podpisu dokument uzupełniający że wy to wy, podajecie numer dowodu lub prawa jazdy. Obojętne. W tym momencie proszą Was na zewnątrz i idzie z Wami jeden z panów. On auto odblokowuje, fotografuje, włącznie z dokumentami (niska jakość zdjęć, dostałem ten PDF), potem podsuwa Wam telefon, składacie podpis i gość znika. W mgnieniu oka. W przypadku ładnej pogody macie szanse zobaczyć jak wygląda lakier (tak samo jak byście mogli to zobaczyć w dobrze oświetlonej sali do odbioru aut jak ma to miejsce w normalnych salonach). U mnie to było poważnie ograniczone. Zrobiłem jednak zdjęcie czegoś co mi wyglądało na zarysowanie czymś typu gałązka, nie widziałem natomiast mikrorys, bo przy takim oświetleniu tego po prostu nie widać. I raczej nie będziecie mieć szansy przyjrzeć się dobrze całemu autu, a przynajmniej nie w obecności człowieka, który ucieka do budynku. Jestem rozczarowany sposobem wydania, tymi 3 zdaniami które Pan raczył ze mną wymienić: "Jeździł Pan Teslą?" "Nie" "No to powodzenia"... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
Arval i "Mój elektryk" NFOŚiGW
Moja przygoda z Arvalem