Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Moja Tesla Y Juniper 2025 LR AWD Stealth Grey
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="rompik, post: 253781, member: 5513"] Mam taka sama wiec sie dorzuce. Co przeszkadza: - AUTOPILOT (!!!) ktory sie wylacza przy kazdej zmianie pasa - TACC jest nieaktywny wiec zaczyna mocno hamowac - kolor (stealh grey) jest ok ale bardzo nie nagrzewa. Zwykle mialem srebrne / biale auta i tu widze duza roznice. - kiepska klima (ale to byc moze usterka tylko w moim przypadku). Praktycznie brak nawiewu pod przednia szyba (tym bardziej zimnego), wiec czuje sie troche jak w piekarniku. Jade z tym do serwisu za kilka dni - zobaczymy co powiedza. A z bardzo drobnych rzeczy: - bluetooth - zaden z kontrolerow do konsol mi nie dziala (brak wsparcia BLE). Dla mnie to nie problem ale dzieci zawiedzione. Dodatkowo brak mozliwosci podlaczenia kontrolerow do portow USB z tylu. - automatyczna zmiana "biegu" (przod/tyl) - o ile w 75% poprawnie wybiera "do tylu" zeby sie troche cofnac przy wyjezdzie z miejsca parkingowego to "do przodu" nie zmieni prawie nigdy (mimo krecenia kolami., kierunkowskazy). A czesto chce jechac do przodu mimo ze tam samochod stoi a z tylu nie ma nic. - absolutnie nie chce mi sie polaczyc automatycznie do hotspota (ale jak recznie klikne to nie zadnego problemu). Wiec place za premuim conecctivity. - wycieraczki - fajnie gdyby je mozna bylo podniesc zeby szybe wyczyscic. I troche za czesto nimi macha przy bardzo niewielkim dzeszczu (zarowno auto, jak i "recznie" ustawione na poziom I) - hak - wolabym zeby byl obracany (juz nie koniecznie elektryczny). Ale przez to ze trzeba najpierw oslone sciagnac a potem go zamocowac to jeszcze w sumie ani razu go nie uzylem (juz wole starym Polo pojechac jak musze rowery zabrac). Nie to zebym narzekal - bo auto ma znacznie wiecej rzeczy ktore mi sie podobaja, ale skoro pytacie sie o co przeszkadza to by bylo na tyle. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Moja Tesla Y Juniper 2025 LR AWD Stealth Grey