Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Moja TM3 dziś zwariowała!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="gim-kg, post: 25048, member: 117"] Moja żona ma tak teraz ustawione, że pod pracą przygotowuje baterie i wnętrze. Przy temp. powietrza około 0C zżera 2%. Wychodzi z pracy o 15:00, ale przygotowanie ma włączone na 15:15 bo wszystko wcześniej się podgrzewa. Przy takich ustawieniach już około 14:15 włącza się podgrzewanie baterii i wyłącza się około 14:45. O 14:55 włącza sie podgrzewanie kabiny. O 15:00 przychodzi informacja że temperatura wewnątrz jest już gotowa. Próbowaliśmy też same rozgrzewanie wnętrza z aplikacji z tym że załączone około 14:45. Też podgrzewało baterie i też zeszło około 2%, więc wróciliśmy do ustawienia automatycznego. Mała uwaga… przygotowanie jest połączone z daną pozycją GPS, wiec trzeba to ustawić gdy samochód zaparkowany jest w miejscu gdzie chcemy aby bateria była przygotowywana. Oczywiście pozycja nie jest dokładna, wiec jak zaparkujemy nawet 200m dalej to bateria i wnętrze też będzie przygotowywane. Możemy dodatkowo ustawić czy ma być to tylko w dni robocze czy codziennie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Moja TM3 dziś zwariowała!