Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Moje doświadczenie z Polenergia 120kW Factory Ursus
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 82111, member: 274"] Na razie cisza. Moi zdaniem temat dla UOKIK-u: - reklamują się jako do 120kW, cena też odpowiednio wyższa jak dla większej mocy - rzeczywista moc ograniczona do 30kW, więc zgodnie z prawem powinno być opisane: do 30kW i wtedy wiem czego się spodziewać, dodatkowo wybieram stacje 30kW bliżej domu, gdzie cena jest 1.89zl/kW a nie prawie 3pln. - dostawca oszukuje na mocy, ja tracę czas i pieniądze, mogę jako przedsiębiorca wykazać konkretne straty przez to że przez nierzetelny opis pojechałem tam a nie na 90kW GW bliżej domu, lub na 30kW i lepszą cenę tuż przy domu. Niech stracę, będę pierwszy który zgłosi taki temat do UOKiK. I innym też polecam zgłaszać takie sprawy, może firmy zaczną rzetelnie informować o mocy, a gdy dostępna moc ładowania jest mniejsza niż deklarowana to automatycznie będą naliczać tańsze kWh. Do takich działań przydał by się jakiś tester mocy max, np na superkondensatorach który przez np 10 minut potrafi przyjąć 250kW mocy. Czy wiecie coś o takich urządzeniach? Czy po prostu wrzuca się moc w cieplo w zbiornik z wodą? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Moje doświadczenie z Polenergia 120kW Factory Ursus