Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Moje przygody w UE z ENEL X vs GreenWay roaming
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="STMS, post: 92515, member: 1948"] udało mi się wykupić pakiet 320 kWh za 99 euro - fajna cena i tylko to w PL ENEL X upierdliwe na Słowacji i Węgrzech potwierdziły się moje problemy wcześniejsze, że nie wszystkie ładowarki w danym miejscu są dostępne dla ENEL X - raz musiałem się przestawiać na inną bo tylko 1 z 2 była dostępna mimo, że obydwie były puste testowałem też GW w roamingu [100 zł abonament] - tu nie miałem żadnych problemów ale testowałem na ładowarce GW w Słowacji więc to ładowarka była ich co ciekawe z GW dostanę fakturę krajową łączną na koniec miesiąca z ładowaniami krajowymi i roamingowymi po majówce postanowiłem wypowiedzieć ENEL X i stosować tylko GW z abonamentem 100 zł + pełnymi fakturami zbiorczymi przeanalizowałem też, że GW ma sporo roamingowych ładowarek w zasadzie w każdym kraju jaki mnie interesuje [od Holandii / Belgii do CRO włącznie] do tego ładowarki TESLI i w sumie nic więcej nie potrzebuje - zamiast kombinować z ENEL X wolę za 100 zł z fakturą mieć wygodę w kraju i za granicą PS. cena za granicą w GW jest taka sama jak w kraju czyli 2,2 PLN brutto za kWh przy wysokich mocach PS2 no i dodatkowo w GW mam rabat 10 % za EV klub ale to tylko w PL - za granicą nie nalicza się rabat [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Moje przygody w UE z ENEL X vs GreenWay roaming