Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Moje przygody w UE z ENEL X vs GreenWay roaming
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="vwir, post: 92568, member: 127"] W apce piszą, że można mieć kilka pakietów aktywnych jednocześnie. Nie wiem, nie próbowałem. Zrobiłem drugi pakiet na telefonie żony. Tak jak pisałem - jeśli ładujesz na GW w Polsce i utrzymujesz abonament na codzień to GW jest pewnie lepszym wyborem. Chociaż brak Ionity w roamingu GW za granicą byłby dla mnie kolosalnym minusem. Dość powiedzieć, że kilka godzin temu ładowałem się na GW 150kW i leciało zawrotne 62kW. Powód? Ktoś na drugim słupku obok wpiął się na chademo Teslą S. Na osobnej ładowarce. Odpiął się zaraz przede mną i w momencie odpięcia magicznie skoczyła mi prędkość ładowania. Masakra jest z tym dzieleniem. A dosłownie kilka godzin wcześniej ładowanie na Ionity: ponad 100kW bez najmniejszego problemu. Mimo, iż praktycznie wszystkie słupki zajęte. Tak to ma wyglądać. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Moje przygody w UE z ENEL X vs GreenWay roaming