Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Moje wrażenia z jazdy próbnej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kaktus, post: 169554, member: 3751"] To ja dodam swoje wrażenia z jazdy próbnej we Wrocławiu dnia wczorajszego :) Niestety państwo przed nami się spóźnili i do tego starali się przedłużyć opuszczenie auta mając pretensje że czekamy… brak obsługi na miejscu jak widać dla niektórych jest elementem którego nie potrafią ogarnąć… Najpierw przejcheliśmy się Y później 3 - chciałem porównać choć raczej jestem zdecydowany. Y zaskoczył mnie mocno na plus. Spodziewałem się znacznie bardziej suvowego prowadzenia a tymczasem mój odbiór był znacznie bardziej “normalny”. Wieloma SUVami nie jeździłem (raptem RAV4 i Tuscon) natomiast spodziewałem się tego uczucia chwiejności i pudełkowosci którego zupełnie nie było. Przechodząc już do 3 to obawiałem się problemów z kierunkami i kurde - po 30 min nie było to już problematyczne. Nawet wracając do Pzn wieczorem zmieniając pasy na S5 miałem wrażenie że te przyciski nigdy nie będą idealne do miasta i wielu skrzyżowań, ale do takiej S5 to idealnie by mi się teraz sprawdziły gdy musiałem przestawiać pająka. Drugą rzecz której się obawiałem - sterowanie biegami z tabletu (myślałem o knob) również nie była w ogóle problematyczna. Więc problem z głowy. Wyciszenia auta dla mnie na plus. Koniec końców decyzja raczej podjęta. Rozważałem BMW i4 jako alternatywę (w sumie pierwszy wybór) ale przy takiej różnicy w cenie nie będę się zastanawiał dłużej. Z dofinansowaniem praktycznie starczy mi na dodatkową Teslę SR czy co tam sobie żona wybierze w tych samych pieniądzach. Poczekam na nowe dofinansowania (po poznańsku) i czerwony LR będzie zamawiany. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Moje wrażenia z jazdy próbnej