Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
AUDI
Audi Q6 e-tron Forum • Audi SQ6 e-tron / Q6 e-tron
Moje wrażenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Przemeq, post: 199781, member: 4289"] 2% ubezpieczenia. Tak, b. zadowolony, póki co wszystko u mnie extra, ale po forach chodzą straszliwe historie dot. problemów z oprogramowaniem - ja mam zaktualizowany przy przeglądzie zerowym i zero problemów. Teraz ten upgrade jest wycofany ale na dniach ma wrócić. Patrzyłem na [LIST] [*]EQE SUV (w lecie) - bujało jak w autobusie [*]EQE limuzyna - jeździłem, wszystko super, szczególnie wygląd zewn, ale (1) chcę dalej suva i (2) jednak audi ma lepsze parametry ładowania, i minimalnie lepsze wyposażenie. Cena praktycznie taka sama. Znaleźć EQE z podgrzewaną kierownicą nie jest łatwo! [*]Macan zbyt drogi [*]BMW x3 nowa hybryda (dla przyzwoitości popatrzyłem, bo wcześniej miałem x4) i tragedia jak to wygląda w środku tandetnie [*]Tesla Y Juniper - w zasadzie główny konkurent, jeździłem w lecie i jazda super, wnętrze, szczególnie z tyłu straszliwie odstaje, zależało mi na HUD (a tesla nie ma) ale zdecydowały (1) testy awaryjności które wyszły + zdjęcia tesly na murze z rozwalonymi wahaczami. Jakaś patologia, że takie coś wypuszczają i wszyscy wiedzą, że wahacz może pęknąć(!). Przecież przy większej prędkości to jest zgon [*]Przy okazji widziałem w salonie BYD (w środku na prawde extra), nie było jeszcze wtedy sealiona 7, choć pewnie na niego i tak bym się nie zdecydował [/LIST] Na koniec rabat >20%, i to, że audi q6, to rzeczywiście najnowsza dzisiaj na rynku technologia i wygląd wnętrza zrobiły swoje, choć uczciwie trzeba powiedzieć, że audi 2025 jest wieloma miejscami mniej luxusowe niż bmw 2017, widać to w detalach jak podświetlenia kieszeni schowków itd. Niemniej gdyby decydował luxus wykończenia i wyglądu to brałbym EQE. Żona była za EQE, ale ona ma już swoją gwiazdę plugin, a to auto dla mnie. PS. Widziałem nowe q5 sportback- śliczne, ale wcześniej się przekonałem że zmienię na pełnego EV albo wcale, nie miałem ciśnienia. Nawet jak mi gość przy zakupie mojego x4 zaczął krytykować ev to mu powiedziałem, żeby nie kontynuował, bo jak mu się uda i mnie przekona do swojego zdania to moje x4 już nie jest na sprzedaż :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
AUDI
Audi Q6 e-tron Forum • Audi SQ6 e-tron / Q6 e-tron
Moje wrażenia