Możliwa obniżka cen TM3

lukas220

Zadomawiam się
Cena jest rewelacyjna. Tesla wykosi konkurencję ;) Już 220K zł była już super ceną. Ja kupiłem praktycznie nową sztukę Model 3 60KW Q3/2022 z DE za 2 symbolicznymi uszkodzeniami ( 5 cm rysa na tylnym zderzaku i progu ) za 160K zł ;) Głównie z powodu problemów z Teslą PL... Tam zapłaciłem i miałem zaraz...bez łaski

xcszuv

Zadomawiam się
a jest jakaś opcja żeby Ci z IV kw czy z I kw. otrzymali jakiś bonus np. w postaci darmowych km na SuC ? Czy Tesla ma wywalone na to ?

xcszuv

Zadomawiam się
Chyba jednak to drugie. Przecież to biznes i każdy mam wybór brać lub czekać. Bierzesz akceptujesz , czekasz to jak byś kupował EV6
też tak myślę... a na marginesie to TmY też się już łapie pod dotację 10 zł mniej niż limit 😉

xcszuv

Zadomawiam się
Limit jak dla kogo, dla Kowalskiego owszem. Dla firm na 50% to tylko Y RWD. Natomiast obecnie TM3 to już i LR a to już kosmos.
tak. Myślałem o limitach nie Vatowców
sam bym się zastanowił nad Y aTM3 LR jeszcze trochę brakuje ale kto wie..

elektryk

Pionier e-mobilności
a jest jakaś opcja żeby Ci z IV kw czy z I kw. otrzymali jakiś bonus np. w postaci darmowych km na SuC ? Czy Tesla ma wywalone na to ?
Nie ma co się tym martwić - samochód jest super, jestem zachwycony po przesiadce z kilkuletniego BMW 330e. Mi się trafiły jeszcze darmowe kilometry, ale zamierzam je jeszcze zwiększyć poprzez referrale.

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
No fajna cena a już myslem że nasza 219 na RWD była ok . Ciekawe co na to Ci co odebrali auto w grudniu 22
różnica 4 mcy i niezly spadek ...
Ci co kupili w Grudniu napewno już nigdy nie kupią nowej Tesli bo zostali wydymani na maxa ,kupili po 250tys bez możliwości dofinansowania które i tak pozostawia dużo do życzenia ,znam Niemców którzy maja po 10 tesli uszkodzonych i już na każdej maja wtopę 10tys euro i jeszcze aut nie sprzedali więc Tesla to najgorsze auto w dziejach historii ,chodzi mi o odsprzedażą ,każdy kto ma tesle sprzeda ja za bezcen im będzie starsza i mało kto kupi nową, nigdy nie było czegoś takiego ze ludzie tak płynęli po zakupie samochodu .Kolega kupił nowe BMW i4 i po pół roku je sprzedał i zarobił 50tys zł!! a miał kupić Tesle .dobrze ze mam 2020 rok i używkę bo jakbym kupił nową za 250tys. w grudniu to by mnie chyba szlag trafił.

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Nie ma co się tym martwić - samochód jest super, jestem zachwycony po przesiadce z kilkuletniego BMW 330e. Mi się trafiły jeszcze darmowe kilometry, ale zamierzam je jeszcze zwiększyć poprzez referrale.
Jak będziesz sprzedawał to tyle stracisz ze zapomnisz o tych kilometrach, na BMW 330 jak straciłeś to minimalnie na Tesli płyniesz codziennie ,sprzedasz ja za pare lata taniej niż Nissana leafa.