Możliwa obniżka cen TM3

Michal

Moderator
Mówiłem kup BMW i zmień nick. Nie masz kręgosłupa dla tej firmy. Tutaj nigdy nie ma nudy.
BMWowychłopaku

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Mówiłem kup BMW i zmień nick. Nie masz kręgosłupa dla tej firmy. Tutaj nigdy nie ma nudy.
BMWowychłopaku
Kupił bym ale nie było używanych a nowa to rok czekania, dalej twierdze ze dobrze mi się jeździ teslą ale nigdy nie kupię tego auta nowego bo to wyrzucone pieniądze w błoto.Dobrze że są ludzie którzy kupują nowe i po dwóch latach sprzedadzą 100tys taniej.

Michal

Moderator
Ale Ty jesteś zabawny - nie przestawaj pisać :D

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Koledzy, czy po dzisiejszej obniżce TM3 wersja LR załapie się pod dopłaty z odliczeniem 50% vat?
Poczekaj jeszcze to będzie za 199tyz TM3 PLR

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Ale Ty jesteś zabawny - nie przestawaj pisać :D
Wiem każdy mi to mówi :) a tak serio to sprzedam ta Tesle moja w piz.... i poczekam aż Y będzie za 150tys zł Perfor.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Ci co kupili w Grudniu napewno już nigdy nie kupią nowej Tesli bo zostali wydymani na maxa ,kupili po 250tys bez możliwości dofinansowania które i tak pozostawia dużo do życzenia ,znam Niemców którzy maja po 10 tesli uszkodzonych i już na każdej maja wtopę 10tys euro i jeszcze aut nie sprzedali więc Tesla to najgorsze auto w dziejach historii ,chodzi mi o odsprzedażą ,każdy kto ma tesle sprzeda ja za bezcen im będzie starsza i mało kto kupi nową, nigdy nie było czegoś takiego ze ludzie tak płynęli po zakupie samochodu .Kolega kupił nowe BMW i4 i po pół roku je sprzedał i zarobił 50tys zł!! a miał kupić Tesle .dobrze ze mam 2020 rok i używkę bo jakbym kupił nową za 250tys. w grudniu to by mnie chyba szlag trafił.
Potwierdzam.
Mi się psuje co drugi tydzień.
Kupuję ciągle nowe i już nie mam gdzie trzymać tych 10 zepsutych.
Chyba zmienię markę ;)

Michal

Moderator
Koledzy, czy po dzisiejszej obniżce TM3 wersja LR załapie się pod dopłaty z odliczeniem 50% vat?
Tak limit to 225 000 już po odliczeniu, czyli dla 50% VAT: 225000 / 1,115 * 1,23 = 248 206,28 brutto

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Potwierdzam.
Mi się psuje co drugi tydzień.
Kupuję ciągle nowe i już nie mam gdzie trzymać tych 10 zepsutych.
Chyba zmienię markę ;)
PLR? - możesz wyjaśnić, jakaś nowa wersja?
Najnowsze dopiero wejdzie będzie miała 3,1 /100 i cena 145tys zł wielkość pomiędzy 3 a Y.