Kupił bym ale nie było używanych a nowa to rok czekania, dalej twierdze ze dobrze mi się jeździ teslą ale nigdy nie kupię tego auta nowego bo to wyrzucone pieniądze w błoto.Dobrze że są ludzie którzy kupują nowe i po dwóch latach sprzedadzą 100tys taniej.Mówiłem kup BMW i zmień nick. Nie masz kręgosłupa dla tej firmy. Tutaj nigdy nie ma nudy.
BMWowychłopaku
Poczekaj jeszcze to będzie za 199tyz TM3 PLRKoledzy, czy po dzisiejszej obniżce TM3 wersja LR załapie się pod dopłaty z odliczeniem 50% vat?
Wiem każdy mi to mówiAle Ty jesteś zabawny - nie przestawaj pisać![]()
Potwierdzam.Ci co kupili w Grudniu napewno już nigdy nie kupią nowej Tesli bo zostali wydymani na maxa ,kupili po 250tys bez możliwości dofinansowania które i tak pozostawia dużo do życzenia ,znam Niemców którzy maja po 10 tesli uszkodzonych i już na każdej maja wtopę 10tys euro i jeszcze aut nie sprzedali więc Tesla to najgorsze auto w dziejach historii ,chodzi mi o odsprzedażą ,każdy kto ma tesle sprzeda ja za bezcen im będzie starsza i mało kto kupi nową, nigdy nie było czegoś takiego ze ludzie tak płynęli po zakupie samochodu .Kolega kupił nowe BMW i4 i po pół roku je sprzedał i zarobił 50tys zł!! a miał kupić Tesle .dobrze ze mam 2020 rok i używkę bo jakbym kupił nową za 250tys. w grudniu to by mnie chyba szlag trafił.
PLR? - możesz wyjaśnić, jakaś nowa wersja?Poczekaj jeszcze to będzie za 199tyz TM3 PLR
Tak limit to 225 000 już po odliczeniu, czyli dla 50% VAT: 225000 / 1,115 * 1,23 = 248 206,28 bruttoKoledzy, czy po dzisiejszej obniżce TM3 wersja LR załapie się pod dopłaty z odliczeniem 50% vat?
Potwierdzam.
Mi się psuje co drugi tydzień.
Kupuję ciągle nowe i już nie mam gdzie trzymać tych 10 zepsutych.
Chyba zmienię markę![]()
Najnowsze dopiero wejdzie będzie miała 3,1 /100 i cena 145tys zł wielkość pomiędzy 3 a Y.PLR? - możesz wyjaśnić, jakaś nowa wersja?