Możliwa obniżka cen TM3

elektryk

Pionier e-mobilności
Te artykuły o których piszesz to inna sprawa bo specjalnie je wywindowali i ja nie kupiłem do firmy węgla bo powiedziałem ze nie kupię ,kupiłem klimatyzatory i mam za pół darmo ogrzewanie ,a czy jakaś inna firma samochodowa tak wydymała swoich klientów jak Tesla? chyba żadna z tego co wiem, po cholerę podnosili ceny w tamtym roku ? Elon dobrze wie co i jak.Po drugie porównaj sobie materiały w BMEW czy Mercedesie do Tesli i policz co ile kosztuje więc wg mnie ta Tesla powinna kosztować max 120 tys zł w standardzie.Do dupy wyciszenie ,zawieszenie pod psem staczasz jak w furmance na bruku, wycieraczki z dupy działają,serwis Tesli to porażka więc mimo tylu problemów nie powinni ludzi kroić jak nie powiem co.W normalnej firmie jedziesz do salonu i ostawiasz auto a tu nawet się dodzwonić nie można .Jak te wszystkie Tesle zaczną się Pier..... to zobaczycie ten serwis dopiero ,oczy wam się otworzą.
Byłem dzisiaj na poprawkę po wymianie oleju w BMW (zapomnieli zamknąć osłony silnika po wymianie) - w salonie jak w ulu, klientów co prawda brak, ale pracowników z 30 biegających, dwie różne panie trzy razy mi proponowały kawę mimo że byłem tylko 15 minut :-D

Także obsługa full wypas, co prawda wolałbym tam nie jechać, tym bardziej że drugi raz w tej samej sprawie, ale po wizycie tam czułem się profesjonalnie obsłużony.

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Do wykończenia premium Tesli dużo brakuje
Taki był rynek i tak Tesla sprzedawała, po co oddać za 200 jak jest masa chętnych za 240
Zresztą też ceny surowców były jakie były, waluty też $ po około 4,8zł
Na samym dolarze niech Ci co tak piaczą na Teslę sobie policzą ile w zł wychodziła rok temu, a ile teraz.
Ci co ładowali w gacie i na siłę uciekali z gotówki teraz szukają winnych swoich decyzji
Rynek zmienił się i Tesla sprzedaje dostosowuje się
Walczy ceną i fabryki Muska pracuja bez przestojów

ELuk

Pionier e-mobilności
U mnie w MB za przegląd z wymianą oleju w skrzyni biegów wzięli 6tys pln i w ramach gratisu dostałem wyciek oleju, za który nikt nie chciał wziąć odpowiedzialności..,
W efekcie 15000 za naprawę skrzyni biegów w gratisie..,,
Tak ze tego … kupiłem ten złom od Tesli 2 lata temu i …
Kupie następny …,

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
Wczoraj oddałem BMW do ASO na naprawę gwarancyjną, wymienili czujnik ABS i kawa u ładnej Pani ,jestem mega zadowolony , czekam kiedy ten serwis Tesli w Katowicach będzie.Nigdy nie miałem problemów w ASO BMW i nie chce mieć w Tesli dlatego modlę się żeby w końcu w Katowicach powstał oddział Tesla.

SkropMe

Zadomawiam się
Wczoraj oddałem BMW do ASO na naprawę gwarancyjną, wymienili czujnik ABS i kawa u ładnej Pani ,jestem mega zadowolony , czekam kiedy ten serwis Tesli w Katowicach będzie.Nigdy nie miałem problemów w ASO BMW i nie chce mieć w Tesli dlatego modlę się żeby w końcu w Katowicach powstał oddział Tesla.
Mi w serwisie BMW w Kielcach porysowali samochód i nikt nie chciał się przyznać, opiekun chamsko się zaczął odzywać jak zwróciłem uwagę do niego o zarysowaniu którego nie było wcześniej. Efekt - zadzwonili z centrali BMW o opinie, po 2 dniach szef serwisu zadzwonił z przeprosinami i „w przeprosinach” zaproponował polerowanie które nie usunęło całkowicie rys.
Druga sprawa podczas naprawy samochodu z OC sprawcy jak zakładali tylny zderzak uszkodzili lewy błotnik i zaprawiali tak żeby nie było widać, zauważyłem po kilku dniach i zdzierali cały lakier błotnika, malowali od nowa. Nigdy więcej nie wrócę do BMW.
Z Tesli na razie jestem zadowolony, nie ma problemów jak z BMW nawet podczas użytkowania.

lukas220

Zadomawiam się
Bo Tesla nie ma serwisu ,dostać się tam to sukces ,miałeś pecha ,ja serwisuje auta w różnych serwisach i odpukać zero problemów.
Teslowychopak, może wystarczy tych żenujących dygresji? Czy żal dupę ściska? Czy ktoś nie płaci Ci za pisanie tych pierdoletów bo nie widzę innego sensu. Nikt mnie nie zmuszał do zmiany samochodu klasy premium za 0,5 mln zł na rzekomo fatalnie wykonaną Teslę, ale nie wyobrażam sobie powrotu w drugą stronę... Nawet na południu Niemiec ubawy wyznawców BMW na konto Tesli...