Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Możliwa obniżka cen TM3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 89389, member: 6"] Odwróćmy "horyzont zdarzeń" i zamiast szcześciarza obróbmy mu dupe twierdząc , żeby nie było go stać , zmałpował pomysł , ale dopiero jak stanialo, kupił aby nie być gorszym bo taniej itd... :) Ale wiadomo Bidok, Zazdrośnik i gdyby nie fart to sam by tego nie zrobił - pewnie żona kazała ?..... ...itd itp ...Byleby zasnąć ... :) Po prawdzie : raczej to normalne , że pierwsi albo mają promocję i są piersi więc to liderzy albo też przepłacają za nowość ? Zaś ci drudzy, mogą mieć albo drożej j albo taniej . Pierwsi zamawiający na ślepo w S i X mieli tanio ale to po latach sie okazało , drudzy jak ja już mieli drogo ale dawali szybko i nie bylo wiadomo jak to potrwa długo ?. Nastepni mają taniej a może kolejni będą mieli inne wersje tego auta ? Lepsze gorsze chgw ? Tak to jest , dlatego niektórzy samochody zmieniają często i np 80 000 km gwaracji jest akurat dla nich OK . Ogądałem na YT filmik gdzie pośrednik/ hamdlarz drogimi autami Merca Gelendę za ok 1 200 000 cena salonowa, sprzedal napalonemu za 200 tyś więcej ,, tylko dlatego że byla "od ręki". Tak wrobiono kupujacych w tym mnie w FSD u nas . W USA troche jednak ludzi ma lepszą zabawę za mniejsze pieniądze . Generalnie potanienie modelu mniej boli jak kupno tuż przed dużym liftingiem, gdzie inaczej blachy powyginano , zmieniono światelka i od razu wiadomo kto ma starą, a kto nową wersję .. I to kwestia czasu i krótki moment samej zmiqny, potem wszyscy zapominają . W Tesli tego liftingu tak nie widać , a do tego ludzie tej marki jeszcze nie rozpoznają . Zresztą to wali tych wszystkich , co mają innej marki samochody . Kompletnie np mi nic nie mowią np oznaczenia modeli BMW czy jakiś KIi Peugeota itp , bo to nie moja bajka. Trzeba się nauczyć oceniać samochody , jak jest bardziej powszechne w cywilizacji zachodniej na samochody fajne czy niefajne , reszta jest drugorzędna . Ja już czekam na CT i cienko to widzę, ale może doczekam możliwości klikniecia? Tam będą jazdy w komentarzach. Będzie się działo Yoke i ekran dotychczasowych Tesli to pikuś . [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Możliwa obniżka cen TM3