Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Musk popłynął ze wsparciem Trumpa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 168199, member: 3910"] O Panie, grubo. Osobiście nie kieruję się takimi aspektami, natomiast jeśli już, to zdecydowanie bliżej mi do Republikanów niż Demokratów. Co więcej, uważam Bidena za fatalnego kandydata, na którego nie potrafiłbym zagłosować. Trumpa nie lubię, ale w żadnym razie nie przeszkadza mi to, że Musk wpłacił pieniądze na jego kampanię. Nie jestem inwestorem, ale nie martwiłbym się o takowych szczególnie, bardziej o spekulantów, ale ich mi z kolei nie szkoda. Na szczęście jest dużo alternatyw - marki niemieckie przecież nie mają nic za uszami wcale a wcale, chińskie to wzór cnót wszelakich. No Hyundai jeszcze nam został - wszyscy na pokład :) Problemem Polski i Polaków niestety jest to, że my zwracam wielką uwagę na politykę zagraniczną, podczas gdy jakoś przymykamy oko na własne podwórko, na którym akceptujemy najpierw przez tyle lat PiS, by potem dla odmiany cieszyć się z rządu, który jest równie fatalny (i niestety piszę to jako wyborca tejże władzy). Zresztą, sam za Elonem nie przepadam, uważam go za psychopatę, tym bardziej niebezpiecznego, bo genialnego. No ale mam głęboki opór przed nazywaniem kogoś takiego „dzbanem”, bo jeśli on takowym jest, to kim ja jestem? EDIT: Myślę, że po akcji z zamachem to już znamy przyszłego prezydenta USA. On tego przegrać nie ma prawa, bo nie ma z kim. Trzeba się przygotować na tę kadencję, a nie marudzić, bo dla Polski to będzie duże wyzwanie. Jakoś nie mam wiary, że do udźwignięcia. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Musk popłynął ze wsparciem Trumpa