Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 217336, member: 89"] Ja nie napisałem, że sam jestem z elit. Chodzi mi o to, że jak się nie znam na danym temacie / nie rozumiem go, to zaczynam od zgłębienia, a jak nie potrafię albo nie mam czasu to staram się nie brać pod uwage arguementów żadnej ze stron na taki temat. My tutaj: [LIST] [*]W 2015 roku mieliśmy "wielki powrót do weglą", bo to przecież na chłopski rozum nasz "skarb narodowy". [*]Trzeba tez było zaorać wiatraki w 2016 roku, bo na chłopski rozum, to one są głośne i brzydkie. [*]W 2017 roku dać masom 500+ za dziecko, bo na chłopski rozum to przecież spowoduje wzrost dzietności... podczas gdy faktycznie od tego momentu traciliśmy jakieś po około 25 000 żywych urodzeń co roku (pierwszy rok 25 000, kolejny 50 000 mniej, itd.). [*]W 2020 roku zmienić prawo związane z aborcjami "ratując" 1 000 płodów rocznie, a tracąc w ten sposób kolejne 10 000 żywych urodzeń rocznie (pierwszy rok 35 000, kolejny 70 000 mniej). [/LIST] Chłopski rozum ułomnym jest. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział