Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 183015, member: 6"] Jest Was dwóch najbardziej charakterystycznych co jak o ile dobrze pamiętam , są jak pewien kapral w "Szwejku" Haszka , biedak nie dal sobie wrzodu usunąć , bo lubił jak mu ból przechodził gdy ten nawracajacy karbunkuł pękał. Na podobne zasadzie grzebie się w bolącym zębie . Macie jakieś masochistyczne podejscie , tłumaczone jedną cechą tych samochodów , przy wg Was całej liście ich wad i problemów. Bzdura z tym chwaleniem , bo się ma . To może dotyczyć tylko pewnej grupy facetow , co gdyby byly kobietami to by sobie kaczorka z ust zrobiły . Lub mierzenie innych swoją miarą? Ja mialem 5 sztuk jednoczasowo, gdy kupiłem pierwsze ev i to oprócz jednego wszystkie kilkuletnie i od nowości. Wszystkie raczej z tych co się kulą nie kłaniają tz nie budżetowe delikatnie mówiąc . Mecedesy np, to serwisy i naprawy bywaly m/w 2x w roku. Inne też niemal co roku w serwisach inwarsztatach , nie będę wymieniał . Generalnie u mnie im droższe ICE auto, tym bardziej upierdliwe. A to że się i tak raz na rok tylko psuły to ratowoała je rotacja . Trudno w dwie osoby wyeksploatować 5 samochodów jezdzac nimi na zmianę . Na tle ICE Tesla bo o niej mowa to miód malina Od razu mówię że hybryd nie mialem i z trzy diesle, bo tych napędów nie trawię jak LPG [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?