Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 183525, member: 3910"] Heh... no ja odkąd się Teslą zainteresowałem, to czytałem główne takie zachwalanie tej marki: 1. Złożona na trytytki - nic do siebie nie pasuje, fatalne spasowanie 2. Dużo usterek - parujące lampy, zawieszenie skrzypi. 3. Fatalne wyciszenie w środku. 4. Latem się usmażysz. 5. Tragiczny serwis w Polsce i nie tylko, a w zasadzie jego brak. A z plusów tylko, że trójeczka fajnie się prowadzi i jest bardzo oszczędna - z zeznań mojego kolegi miałem info, że on się z gniazdka ładuje za ok. 1 zł i to mu daje ok. 85 zł ładowanie do pełna i na nim przejeżdżał 450-500 km średnio. Byłem na nie, zdecydowałem się na jazdę, bo było łatwo przez aplikację i byłem ciekawy. Na tyle fajnie się jeździło, że wziąłem kolejną, kolejną i ostatecznie zadecydowały wrażenia z jazdy, cena oraz info z pewnego źródła, że w Poznaniu zaraz będzie serwis. Ja nie wiem, gdzie na to miałem się nabrać. O usterkowości Tesli w internecie są całe tomy. Ja wręcz zakładałem, że zaraz po odebraniu auta będę miał pierwsze zgłoszenia serwisowe i... pewnie ten fotel plus jakieś telepanie się w drzwiach kierowcy na dużych nierównościach zgłoszę. Serio nie wiem, jak w 2024 wejść w Internet i wyjść z przekonaniem, że Tesla to bezawaryjne auto. A że komuś się zdarzało mało wtop lub wcale (tutaj dwóch znajomych moich tak miało z Y i 3, i ma w sumie nadal)? To co [USER=6]@Bronek[/USER] piszę wziąłbym w ciemno jako problemy z Teslą 3. Ale już takiego spasowania jak dorzucił tutaj [USER=178]@Bartosz[/USER] i skrzypienia podłokietnika na pewno nie. Ostatnio zaparkowałem w garażu i wziąłem sobie kartkę, poskładałem na 5 i zacząłem wciskać w różne miejsca szczelin w karoserii, a później to samo u sąsiada w Audi A6. Ten pojedynek na spasowano wygrała Tesla. Ale oczywiście i tak mi nie uwierzycie, bo o Tesli źle albo kłamstwo lub amnezja. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?