Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 183531, member: 274"] Ja swoją zamawiałem w 2020r, Internet piał z zachwytu na tym jaka 3-ka jest super i jaka ma być niezawodna (bo elektryk, co może się zepsuć?) i nie było właśnie takich głosów jak mój żeby być w kontrze do tych co przesiedli się z jakiś totalnie psujących się szajsów jak [USER=6]@Bronek[/USER] i dla których ciągłe poprawianie fabryki to norma. Ja przesiadłem się z samochodów w których latami nic się nie działo, stąd ten dysonans. Dlatego od razu dorzucam łyżkę dziegciu aby bańka nie urosła i aby każdy kupujący wiedział z czym być może będzie się mierzył. TM3 LR fajnie jeździ, pasuje mi dynamika i wspaniałe prowadzenie (w sumie tylko dlatego ją kupiłem), ale to nie jest super samochód do wszystkiego, na trasy dobry tylko dla osób słabo trzymających mocz (cukrzyca?) i lubiących trash food na MOP-aach, bo jakoś z tym zalewem choćby AC pod dobrymi restauracjami to nie widzę tego. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?