Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 183551, member: 3910"] Problem w tym, że tutaj uprawiasz jakąś mantrę. Jak sam wspomniałeś - nawet tutaj jest sporo wątków o usterkach Tesli i to są wątki, w których się czerpie wiedzę o awaryjności. Twój mantra raczej wprowadza chaos, bo piszesz tego tak dużo i w tylu miejscach (także w komentarzach na stronie), że tworzy się wrażenie, jakby co chwilę był nowy problem z Teslą, a to wciąż po prostu twoje wpisy. Ile można o tym samym? Już to czytaliśmy. Akceptuję, nie kwestionuję, no ale o nietrzymaniu moczu to ja czytam już enty raz. To co, mam Ci napisać znowu dla równowagi, że ja lubię plecy rozprostować i dla mnie to nie problem? Czy może znów mamy rozpocząć dyskusję na temat tego, że ja ostatnio na raz zrobiłem trasę z Poznania do Krakowa (tzn. miałem dwa postoje, ale na żadnym nie ładowałem - raz jedzonko, raz toaleta), żebyś mógł napisać: ile jechałeś, pewnie 100 km/h, a poza tym nowe, latem i to się nie liczy. Każdy wie co i jak. Są testy zasięgów od multum testerów, tutaj wątki o awariach, sam przeczytałem wątek Bartosza bardzo dokładnie. Dzisiaj naprawdę nie trzeba wałkować tego samego w kółko. Druga sprawa to ja dopiero po lekturze tej strony zorientowałem się, że powinienem się obrazić mocno na serwis Hondy. Przykład: system na androidzie regularnie mi się resetował do ustawień fabrycznych co 3-6 tygodni. Zmieniało mi język na angielski, wrzucało stare wersje mapy. Żeby przywrócić do nowego musiałem latać z pendrive - 90 minut minimum z głowy w aucie + pobranie przez neta. Po roku dałem sobie spokój, a w serwisie uznali „no tak ma to auto, kiepski ten system”. Chyba raczej nieużytkowalny, zwłaszcza nawigacja, która w 2024 wciąż była z danymi 2015, bo odpuściłem zabawę. Stukanie, skrzypienie, telepanie się plastików - zgłaszane po roku - auto tak ma, to nie podlega gwarancji. Puściły szwy na kierownicy - niewłaściwe użytkowanie. Przestały mi się składać fotele tylne po pociągnięciu za wajchę w bagażniku - no wyrobiło się, to częste. Dla mnie to nie były awarie. Bardziej cechy auta, do przyjęcia. To i teraz cierpliwość do Tesli pewnie będzie większa niż u przeciętnego użytkownika. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Na jaki rabat można liczyć przy zakupie nowej Tesli?