Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na święta elektrykiem ? - no nie wiem...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 68437, member: 531"] Pierwszy dzień świąt... wyjazd z Wawy 100% (3 miesięczne TM3LR z przebiegiem 10k ... zasięg 575km). Dojazd do MOP Malankowo (280km) na 4% non stop 140-150km/h... z kilkoma akcentami wzwyż. Warunki do jazdy za Strykowem słabe.. mgła. Potrzebowałem 70% żeby dojechać na 10% do destynacji za Koszalinem ... 227km. Ładowanie niecałe 30min na 200kW GreenWay... niestety rodzinka się nie wyrobiła i po 37minutach miałem już 79%. PS1. Jak przejeżdżałem obok Ciechocinka to 2 miejsca zajęte według Tesli .. czyli dobry wybór GW gdyż tam było pusto. PS2. Port 1.1 na 200kW nie odpalił... komunikat na ładowarce ... przekroczony limit mocy ... na Tesli ... ładowarka nie gotowa. Przepiąłem się na drugi port 1.3 i poleciało od razu z mocą 147kW. PS3. Żeby Tesla podgrzewała baterię trzeba wybrać błyskawicę na mapce ... a nie klikać na destynacji GreenWay ... mało intuicyjne na razie ... może się zmieni. PS4. 2 ładowarki niebieskiego szlaku na tym MOPie też puste PS5. Ładowanie w domu z magazynu PV ...darmo. Ładowanie GW 139PLN ..... Ładowanie na miejscu z magazynu PV ... darmo. Powrót planuje przed Sylwestem z ładowaniem tak jak teraz na GW. W sumie ponad 1000km powinno mnie kosztować w okolicy 250PLN. Czas podróży jak dieslem ... a wyprzedzanie na trasie Świecie Koszalin dużo łatwiejsze. Jakiś VW Passat chciał się trzymać mi na ogonie ale niestety nie dał rady. Za słabo przyspiesza 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na święta elektrykiem ? - no nie wiem...