Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na święta elektrykiem ? - no nie wiem...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 69035, member: 531"] No i niestety brak piorunka na Ionity MOP Nowostawy kier. Warszawa... był tylko na kierunku Poznań .. czyli znowu brak podgrzewania ale potrzebowałem tylko parę procent i zadziwiajaco szybko sie ładowała ... 186kWh max. Zrobiliśmy toaletę i od razu pojechaliśmy dalej . Postój trwał dokładnie 7min ... doładowane 18.7kW za 56PLN. Mega wygodne. Wcześniejszą sesja na GW 55kWh za 122Pln. Dokladnie tyle ile posiłek i toaleta. W sumie powrót trochę droższy. Suma sumarum podróż w obie strony bezproblemowa, bardzo szybka no i tania. 300 stówki za ponad 1000km 😀. Ani razu nie musiałem czekać na skończenie ładowania. Robiliśmy co potrzebowaliśmy i w drogę. Z wad to miałem problem z uruchomieniem ładowarek GW z karty ... ale z apki poszły. Dziwne bo na innych stacjach i GW karta działała bez problemu. No i na Ionity 2 z 4 ładowarek niedostępne / zepsute. Niemniej z 3 sesji publicznych ładowań na wszystkich ładowarkach byłem samotny ... co mi w sumie nie przeszkadza 😀 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na święta elektrykiem ? - no nie wiem...