Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na święta elektrykiem ? - no nie wiem...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KKL, post: 69155, member: 1080"] No i bez znaczenia temp baterii (14 stopni vs 5).. do 35% szło 53, potem do około 56-57% szło 74kW, potem spowolnienie do 58kW. I od 71% tradycyjnie zjazd do 36kW. Soul ma wyjątkowo paskudna krzywa.. Chociaż errata.. na Ionity MOP Niesulkow od początku idzie 70kW+. Na Greenwayu jednak jest dużo gorzej, niby ładowarka 140kW a prędkości jak wyżej.. JuicePass się sprawdził. Dzielnie mi "sprzedał" 115kW na trasie do Szczecina i z powrotem. Od dzisiaj to ponad 50% taniej niż Orlen czy GW. Oby jak najdłużej w tych cenach. Co ciekawe, jadąc do Szczecina było zimniej, więc miałem włączone grzanie. Do tego dojechałem 10 minut szybciej niż na powrocie. Z powrotem bez grzania, w sumie dłużej a doładowałem 7kW więcej i dojechałem na 5% akumulatora a jadąc tam miałem 12% na mecie. Czary 😂😂 [ATTACH type="full" alt="IMG_20230101_220219.jpg"]8210[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na święta elektrykiem ? - no nie wiem...