Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Najlepszy elektryczny suv/crossover?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="plazmid, post: 255907, member: 6134"] ID.4 Tydzień temu włączył mi niemiecką biesiadę na Spotify, przyciski do zmieniania piosenek odmówiły posłuszeństwa i musiałem słuchać piosenki o sałatce ziemniaczanej. Tego samego dnia zadzwoniłem gdzieś zestawem głośnomówiącym. Okazało się, że dźwięk był w telefonie. I to wszystko, to tyle. Tyle usterek. Korzystam, bo flotówka i mogę pobawić się w elektromobilność bez dużego zobowiązania. I o ile otwarcie KLNĘ w żywe oczy na to, jak jeszcze wygląda gęstość sieci, to ID.4 jest jedynym elementem, do którego nie mogę się przyczepić. To jest ten jasny punkt. Świetny samochód. Machnąłem nim 20k km, głównie po Polsce, głównie po drogach ze słabą infra. Zawsze był niezawodny, nic się z tym samochodem nie działo i nie dzieje. Przestronny, wygodny, zwrotny, da się to przyjemnie depnąć, ale wiadomo, że to nie jest jakaś agresywna rajdówka, tylko rodzinna krówka. Mam wersję z końca 2023 i oprócz wspomnianego błędu ze Spotify i telefonem, nie było żadnej zwiechy inforozrywki. Jeśli mam czegoś na siłę poszukać, to tak: ładowarka indukcyjna niesamowicie gotuje mi telefon. Nie używam. Druga rzecz to sterowanie głosowe. Asystent Google to jest jednak 10 poziomów wyżej, i tam nie trzeba: "ZADZWOŃ.DO.ŻONA". Ale to są pierdoły de facto. Edit - i szkoda, że przyciski od klimy nie są podświetlane. A tak, bardzo przyjemny model. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Najlepszy elektryczny suv/crossover?