Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Naklejka w NaszEauto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 242045, member: 466"] My jeszcze wniosku nie złożyliśmy, bo to że nikt tej kasy jeszcze nie zobaczył hamuje entuzjazm do walki z wnioskiem, bo i że to samochód na żonę i głównie przez nią eksploatowany. Ale gdy już żona dostanie kasę na konto to pewnie przykleję tę naklejkę, choć mam opory, bo kłamie, że samochód od UE dostaliśmy w całości. A czasy są obecnie dziwne, sama flaga UE może kogoś popchnąć do wandalizmu (choć na rejestracji mamy je od wielu lat, to jednak coś innego, nowego). W wakację jedziemy m.in. w Tatry, tam Braun miał z 20% głosów. Daje pod rozwagę. Nie lubię Elona, ale naklejki że go nie popieram też nie nakleiłem, z tych samych względów. Często wyjeżdżamy z Warszawy, a to inny świat. Generalnie jestem za zachodnim stylem cywilizacji. Program wymaga naklejki, to trzeba. Ale to jak z jazdą przepisową po naszych drogach, nie zawsze mam ochotę na wojnę z całym światem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Naklejka w NaszEauto