Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Naklejka w NaszEauto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 243374, member: 4543"] Tak, ale... (hehe). Sfinansowany bez dodatków sugeruje całość. Jeśli chcesz mieć 100% pewność, żeby przekaz był właściwy, musisz dodać "w części". Problem w tym, że większość dopłat będzie się zawierać w granicy 13-20%, a to jest bardzo dalekie od powszechnie rozumianego pojęcia słowa sfinansowano. Może na przykładzie: Gmina Pcim Środkowy sfinansowała zakup nowej wiaty autobusowej w kwocie 50 kpln. Jakbyś się poczuł, widząc taki nagłówek w gazecie samorządowej oraz wielką naklejkę na tej wiacie, gdybyś jako lokalny przedsiębiorca pokrył 80% kosztów tejże wiaty? Nadal uważasz, że słowo "sfinansowała" jest fair? Bo ja uważam, że przeciętny Kowalski widząc mój samochód z tą naklejką powie "patrz Heniek, co za złodziej, jeszcze mu UE za darmo samochód dała". [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Naklejka w NaszEauto