Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Naprawa Tesli 3 po uderzeniach krawężnikiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="teślomierz, post: 226715, member: 4555"] 1000km przejechane, 5 dni się nacieszyłem :( Zagapiłem się na ekran i za późno zacząłem skręcać. Uderzyłem w lewy krawężnik najpierw lewym przednim kołem, potem lewym tylnim, odbiło mnie na drugą stronę jezdni i przywaliłem prawymi kołami w krawężnik, zatrzymując się na chodniku. Najlepsze, że tak odzwyczaiłem się od uzywania hamulca, że w tej sytuacji puściłem pedały i hamował mi tylko rekuperacyjnie (no i na krawężnikach). 1. Jak obstawiacie co będzie do wymiany? 2. Ile to czasu może potrwać? 3. Jak ponaglić aso by nareperowali auto szybciej? Nie dali mi auta zastępczego, stwierdzili, że nie mają, a części teslowe idą po 2 tyg. [ATTACH type="full" alt="20250320_002457.jpg"]26113[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="20250320_141407.jpg"]26114[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="20250320_141418.jpg"]26115[/ATTACH] Lewe felgi pękły. Przednie lewe straciło powietrze w oponie, a lewe tylne wygięło się tak, że dolna część koła jest bardziej schowana do auta, a górna część koła odstaje. Prawe felgi się mocno obrysowały. Komputer pokładowy Tesli w logach nie odnotował uderzenia. Blacha nietknięta. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Naprawa Tesli 3 po uderzeniach krawężnikiem