Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Naprawa Tesli 3 po uderzeniach krawężnikiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 227012, member: 274"] To faktycznie pech... Wygląda na to (niektórzy myślą nawet że tu Toyotę promuję) że jednak dobrze mieć jakiegoś ICE (najlepiej manuala) żeby co jakiś czas się przejechać i odzyskać zdrowe nawyki przekładania nogi na hamulec. One Pedal Driving to następne udogodnienie (które kocham) ale które izoluje nas od rzeczywistości. Jest udowodnione że im bardziej kierowca jest angażowany w proces prowadzenia (biegi, dźwignie, przyciski, sprzęgło etc) tym bardziej skupiony jest na jeździe. Zresztą - naprawdę fajnie jest pojeździć różnymi samochodami, mi daje to frajdę. Rodzina wie o tym i wie o moim zamiłowaniu do diagnostyki i grzebaniu w autach i często prosi żeby się jakimś złomikiem przejechać i posłuchać "co to może być" - a że mam dobry słuch (zbyt dobry, drogo mnie to kosztuje) to zwykle trafiam z diagnozą :) Generalnie nie bierz zdarzenia do siebie - głupsze rzeczy się ludziom trafiają, dobrze że nikogo nie zgarnąłeś z chodnika i Tobie się nic nie stało. Patrząc pozytywnie - teraz już nie będziesz się gapił w ekran w czasie jazdy, może sobie zamiast Tesli jakiegoś napchanego klawiszami Lexusa kupisz :) Uwielbiam te wnętrza LS-a lub GS-a :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Naprawa Tesli 3 po uderzeniach krawężnikiem