Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25, post: 191803"] Czyli widać że kwota wsparcia się nie zmienia. Ja nie widzę tam "żadnych" zmian ale też moja wiedza jest bliska poziomowi zainteresowania tematem czyli prawie zerowa. Jak dla mnie ten program nie powinien wspierać zakupu drogich aut i powinien sięgać maksymalnie 150 tys PLN brutto. To motywowało by sprzedawców do konkurencji cenowej, sensownej pakietyzacji itp. Dotacje powyżej 200 tys to karmienie trolla i finansowanie "kolasek" i luksusów dla zamożniejszych. Auto w firmie ma pracować a nie być zabawką dla całej rodziny z darmowym tankowaniem. Jak ktoś buduje swój prestiż samochodem to niech sobie to robi na własny koszt. Taki program powinien mieć charakter "socjalno-rozwojowy", zachęcać do "przeskoku" w elektromobilność a, w mojej ocenie, jest głównie "dla firm" i dla garstki amatorów którzy zdecydują się zawalczyć o te ok 18 tys dopłaty. Poza tym pamiętajmy że sponsorujemy firmy (producentów) którzy ani nie są polscy ani w Polsce nie produkują. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych