Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 219139, member: 4543"] Ja się pieklę? Gdzie, kiedy??? Udzieliłem odpowiedzi zgodnej "linią orzeczniczą" WFOŚiGW. To jest to pieklenie się? Och, ależ oczywiście że nie. Jeśli odliczasz 20%, to jest to Twój i tylko Twój samochód. Właśnie dlatego odliczasz tylko 20 a nie 75% wydatków. Jeśli natomiast samochód jest własnością JDG, to świadczy o tym wpis, że ten samochód jest w ŚT firmy. I wtedy i tylko wtedy masz prawo do: 1) odliczania 75% wydatków 2) ubiegania się o premię za złomowanie samochodu. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości również w tej kwestii, powinieneś jak najszybciej wyjaśnić to ze swoją księgową. Tak, mam rację. I? Czy Ty aby na pewno dobrze się czujesz? Tak pytam z czystej ciekawości :) Odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie, bo najwyraźniej nie chciało Ci się przejrzeć dostępnych materiałów, no ale spoko, forum od tego jest, żeby pomagać. Po czym Ty na mnie naskoczyłeś, bo coś Ci się wydaje a moja odpowiedź nie pasuje Ci do tego co Ci się wydaje. Mało tego, napisałem, że jeśli masz wątpliwości, to żebyś do nich napisał, po czym Ty się rozdarłeś jak pokojówka o 4 nad ranem. Gdzie sens, gdzie logika? Nie zapomnij podzielić się na forum, jaką odpowiedź uzyskasz od WFOŚiGW. Tyle chyba zdołasz zrobić - trzymam kciuki. Ps. przepraszam za ton, jeśli kogoś uraziłem ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych