Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="refi1234, post: 219144, member: 2030"] W swojej opinii możesz mieć racje tak długo jak tylko uważasz. Nikt Ci tu nic nie narzuca. Jeżeli OOW jest osobą prywatną i przysługuje jej dofinansowanie za złomowanie ponieważ ostateczny odbiorca wsparcia był właścicielem/współwłaścicielem co najmniej 3 lata. Jeżeli OOW jest JDG i przysługuje jej dofinansowanie za złomowanie ponieważ ostateczny odbiorca wsparcia był właścicielem/współwłaścicielem co najmniej 3 lata. To dlaczego osobie prywatnej będącej właścicielem pojazdu, i będącym właścicielem JDG i uzytkującym go w JDG i rozliczającym w JDG jego koszta - co można udowodnić - ma nie przysługiwać ? Pewnie napiszesz że to idioci, co nie. To początek programu, urzędnicy maja masę błedów w dokumentacji i interpretacji, jest masa innych uwarunkowań a Ty swoje jak zaklęty rewir. Nie dopuszczasz żadnej opinii z wyjątkiem swojej własnej. Według Ciebie tylko dlatego ze coś jest w ŚT - zastanów sie nad logiką. Tak wiem, nie mam racji bo wiesz wszystko, nawet z wyprzedzeniem to ( jak napisałeś wczesniej) jaką dostanę odpowiedź z NFOŚiGW. [I](cyt... A dostaniesz taką, że musi(-ał) być w ŚT....)[/I] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych