Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="BlackandWhite, post: 220995, member: 3175"] Myślałem, że na JDG czyli na firmę, mogę skorzystać dowolną ilość razy, w tym przypadku planuję teraz drugi raz, a przed końcem programu trzeci. Z tego co piszesz to mogę tylko raz na firmę? Jeżeli tak, to czy drugi raz mogę ale wtedy na osobę fizyczną? Jeżeli powyższe jest prawdą, to poniższe już wtedy jest niemożliwe, ale opiszę: Trzecia dotacja na firmę: chodzi o to, że chciałbym przed końcem programu skorzystać jeszcze raz, czyli trzeci. Podane są daty, ale nie bardzo je rozumiem, do kiedy najpóźniej musiałbym podpisać umowę o wpłacić pierwszą wpłatę. Wychodzi na to, mając już jedną dotacje (firma żony), chcąc drugą dotację, biorę ją ma siebie (prywatnie, gdyż nie mam firmy, ale KRD :) a ewentualną trzecią weźmie moja dorosła córka, która właśnie skończyła 18lat, musiałaby tylko przedłużyć KRD specjalnym wnioskiem, dla osoby uczącej się do 25 roku życia. Nie ma prawa jazdy (chce je zrobić w tym roku), ale w warunkach nic nie piszą że wnioskodawca musi mieć uprawnienia do kierowania pojazdem 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych