Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 246548, member: 4543"] Nadal uważam, że tłumaczenie jest typowym mydleniem oczu. Problem nie tkwi w płatnościach. Wąskim gardłem była, jest i będzie weryfikacja. Po co mówić w tej sytuacji o płatnościach? Ano dlatego, bo to jedyny sposób na tłumaczenie - witamy w korporacji, rozmydlimy temat i po problemie. A że tłumaczenie nie trzyma się kupy? Nieistotne. 3k, to nie 5 osób, o których Ty wspomniałeś. To całkowicie zmienia sytuację. Pokazuje, że kompletnie nikt nad tym nie panuje. I nie, ja nie mam pretensji o to. Ja wiem, jak wygląda tam praca. Tylko proszę, nie uczestnicz w robieniu z ludzi debili. Jest jak jest i tyle. Nie przesadzaj, że ktokolwiek w jakimkolwiek ministerstwie przejął się spadkiem sprzedaży, nie rozśmieszaj mnie. Chcesz wiedzieć, czym zajmują się ministrowie w dowolnym ministerstwie? Gaszeniem pożarów. Tu chodziło wyłącznie o to, żeby nie stracić pieniędzy z KPO i żeby nie wkurzyć jeszcze bardziej ludzi (tych, których wyrolowali od lipca '24 do stycznia '25) obietnicami bez pokrycia. Tyle, że w 90% przypadków wina leżała po stronie leasingu. Czemu? To wszyscy wiedzą przecież :) Nie, nie będą mogły przejąć leasingi. Bo jest zbyt mało czasu, żeby wprowadzać kolejne zmiany w procesie, który i tak jest w czarnej dziurze. To się nie zdarzy. Podtrzymuję swoją opinię. Jesteś niepoprawnym optymistą. Fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy wierzą w system. Problem w tym, że ludzie obsługujący proces, już dawno przestali w niego wierzyć. Efekt mamy na talerzu. Ja mogę mieć tylko nadzieję, że moje 30k wpłynie na konto przed gwiazdką :) Ciekawe, jak mój post się zestarzeje ;) Trzymam kciuki, żebym okazał się zgryźliwym tetrykiem - bo wszyscy będziemy wtedy zadowoleni ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych