Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="hevvrajczyk, post: 249024, member: 5243"] Ze swojej strony mogę podać przykład premii za złomowanie, której zasady przyznawania mieszają pojęcia dotyczące własności rzeczy, dopuszczenia do ruchu i rejestracji pojazdu. Nie mogę nawet powiedzieć, że wygląda to jakby pisał to student I roku prawa, bo to byłaby obraza dla wiedzy studentów. Myślę, że 154 strony tematu o tym programie są najlepszym dowodem, że to nie wygląda tak jak powinno, a złomowanie to nie jedyny problem ;) Jeżeli ktoś ma budżet na powiedzmy 100k i chce kupić golfa, ale z dotacją może kupić sobie ID3 za 140k to nie jest ani hazardzistą, ani człowiekiem nieodpowiedzialnym. Taki jest cel tego programu. Tym bardziej, że są też samochody jak Dacia Spring, Leapmotor T03, które po dotacji będą w cenach kilkuletnich spalinowych aut miejskich. Nie rozumiem logiki w której nie powinno się kupować samochodu z dotacją, jeżeli bez dotacji byśmy go nie kupili. (y) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych