Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto - oferty wynajmu/leasingu dla osoby fizycznej BEZ działalności
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="R_R, post: 247122, member: 5394"] [USER=4027]@alekwo[/USER] , już raz pisałem na forum, ale się powtórzę: 1. Dla rodziców (i umowa na rodziców): Citroen C3 Max z oponami wielosezonowymi (kolejnego dnia stwierdzili, że kolega wprowadził w błąd i nie będzie opon wielosezonowych). , pakietem zimowym, ładowarką 11 Kw - przebieg 25 tys km - 170 zł/msc + ubezpieczenie 1 zł 2. Dla siebie: Opel Corsa Edition - pakiet z kamerą cofania, ładowarka 11 Kw, opony wielosezonowe - przebieg 25 tys km - 220 zł + 98 zł pakiet przeglądów (opłata miesięczna) "Pełna obsługa". Citroen miał być na przełomie czerwca a lipca - aktualnie cisza. Natomiast Opel Corsa miał być z końcem września, a już jutro odbieram :) W przypadku Opla dostałem za 1% ubezpieczenie no i lakier Voltao w cenie auta. Wszystkie auta w opcji 30 tys + 5 tysięcy za niskie dochody. Oba auta chyba zamówiłem 17 kwietnia. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
NaszEauto - oferty wynajmu/leasingu dla osoby fizycznej BEZ działalności