Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Niebezpieczna sytuacja po serwisie w Tesla Warszawa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="skyactivwalker, post: 37804, member: 675"] Musiałem naprawić sam bo jakie miałem inne wyjście? Holować do Warszawy? NIe ufam im i nie dam im drugiej szansy na zabicie mnie i mojej rodziny. Jestem trenerem technicznym jednej z marek od 20 lat. Szkolę mechaników, elektryków, diagnostów, doradców serwisowych i sprzedawców. Prowadzę też własne ASO i znam kompetencje i sumienność mojej załogi. W mojej marce to co się stało byłoby nie do pomyślenia, mamy procedury kontroli i zapobiegania takim sytuacjom. A gdyby coś takiego się wydarzyło to w wyjaśnienie i załagodzenie sytuacji zaangażowany by był cały sztab ludzi. A tu to ja muszę dzwonić i upominać się o jakieś stanowisko w tej sprawie bo winowajcy udają że problemu nie ma. Czekam dzisiaj na kontakt od "menagera" bo "service advisor" nie ma kompetencji. Dziś mija 5 dni od zdarzenia a nikt góry jeszcze się tym nie zajął. BTW pierwsza moja wizyta była spowodowana delikatnymi stukami w zawieszeniu, wymienili amortyzator. Stuki niespecjalnie ustały. Przy okazji naprawy mój mechanik dokręcił wszystkie śruby w zawieszeniu przednim (najbardziej luźne były śruby mocujące górne wahacze do belki). Efekt jest taki że w końcu jest CICHO. Żałuję że od razu nie dałem auta moim mechanikom, ale akurat miałem być w Warszawie a poza tym samochód nowy, na gwarancji... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Niebezpieczna sytuacja po serwisie w Tesla Warszawa