Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Niewygodne siedzenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 171505, member: 274"] Jestem dość wysoki - 186cm i bardzo źle oceniam fotele w Tesli. Mój syn 195cm jeszcze gorzej. Siedzisko jest za krótkie i plecy szybko się meczą w czasie jazdy. Pozycja leżąca nawet w najwyższym położeniu. To jest dobre na miasto (dynamiczna jazda), słabe na trasy. Po powrocie na długie trasy do mego wygodnego ICE dobitnie zdałem sobie sprawę z tego że jest gorzej niż źle w Tesli, jakby te fotele wymuszały postoje co 2-2.5h. Brak zmęczenia tyłka i pleców to był drugi najważniejszy argument za powrotem do ICE na długie trasy, pierwszym był właśnie konieczność częstych i długich postojów na ładowanie i prostowanie kręgosłupa plus konieczność rozruszania zmasakrowanych ud. Aż dziwne że te same hamburgery (niemałe przecież) potrafią zrobić tak różne fotele, od mega wygodnych jak w Toyocie Siennie oraz mega niewygodne jak w Tesli. Druga sprawa: Jestem już 4 tydzień na Sardynii, mam teraz 42stC i doceniam brak szklanego dachu - więcej już żadnego auta z takim wynalazkiem nie biorę. Tesla nagrzewa się tak, że wchodząc nawet po krótkiej przerwie wchodzi się jak w lawę - tak ten dach promieniuje gorącem... Wahania klimy to już oddzielny temat, ja w Siennie nie dotykam pokręteł - jest 22 stopnie i tyle jest, w Tesli ciągle trzeba kręcić, raz za zimno, po ładowaniu za gorąco i tak ciągle. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Niewygodne siedzenia