Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Niewygodne siedzenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 171605, member: 6"] Mnie zaś dziwi jedno , skoro mnie coś wkurza a nie jest to żona lub dziecko , to się tego pozbywam a nie męczę. Tym bardziej skoro mnie na to stać. Rozumiem dajemy temu szanse , ale nie latami . Chyba że to jak u pewnego kaprala (?) w Szwejku Haszka , który to nie dal sobie usunąć wrzodu , bo lubił tą ulgę, gdy ten czyrak pękał. Dlatego też ludzie jeżdżą np motocyklami w deszczu itp .. Generalnie 50%+ par się rozstaje ,a kilkadziesiąt się dalej męczy (bo coś ich trzyma np leasingi, kredyty lub wiara). Niemniej trochę jest też zadowolonych, nawet jak ich związki są przestarzałe . :) Jak Leaf mnie wkur ł, nie rodzajem napędu ale jego przeniesieniem , to się szybciutko pozbyłem i zamieniłem na 4x4.. Nie bardzo rozumiem w tym aspekcie [USER=274]@cooler[/USER] a , bo chce kupować samolot i jacht, a tu męczy się latami z "budżetową w odniesieniu do w/w " niemal Tm3? Tym bardziej , że pojawia się już szerszy wybór. U mnie elektryki wypadają bardzo korzystnie na tle nawet aut premium znanych marek. 6 lat , 3 ev , 4 wizyty w serwisie plus jedna wymagana gwarancją . 2x serwis mobilny. Koszty minimalne, ułamek tego, co bym zapłacił przy trzech nowych spaliniakach w tym okresie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Niewygodne siedzenia