Nissan Leaf Accenta 40kwh 2019r

b4rteqq

Nowy na Forum
Hej,

Z racji zakupu nowego auta zapadła trudna decyzja - Sprzedajemy Leafa!

Decyzja trudna bo to naprawdę fajne auto ale uświadomiłem sobie, że przez najbliższy conajmniej rok i tak będzie w większości stało i traciło na wartości co ekonomicznie nie ma sensu. Auto służyło nam jako jedyny pojazd przez ostatnie 3 lata, głównie do kręcenia się do okoła komina oraz sporadyczne wypady po Polsce. Większość ładowań wykonana AC przy pomocy zasilacza, który nissan daje wraz z autem. W większości przypadków ładowanie kończyło się w przedziale 70-90%. Auto garażowane przez cały okres użytkowania.

Leaf 40kWH w wersji Accenta z 2019 roku

Wyjechałem nim z salonu w Warszawie we wrześniu 2020r.

Ładowarka pokładowa 6.6 KW

Aktualny przebieg to 43 tyś. KM i raczej nie będzie mocno rósł

1 Września wykonałem przegląd gwarancyjny w celu zachowania gwarancji na podzespoły EV ( jeszcze 2 lata) oraz pojemność baterii (jeszcze 5 lat)

Przegląd techniczny ważny na kolejne 2 lata

W ramach przeglądu wymieniony został filtr kabinowy oraz czyszczenie klimatyzacji

OC wykupione do września 2024

Auto jeździ na oponach wielosezonowych Micheline CrossClimate2 - przebieg na tych oponach to około 37 tyś. km

Stan baterii - wg Nissana są wszystkie kreski. Nie posiadam ODB w celu bardziej profesjonalnej weryfikacji - jeżeli ktoś jest zainteresowany ale ma zbyt daleko żeby "jechać w ciemno" to jestem w stanie coś zorganizować w przyszłym tygodniu ewentualnie zapraszam z własnym sprzętem.

Lokalizacja - Gostynin, Mazowieckie

Cena - na forum wystawiam cenę ostateczną, która mnie interesuje już bez "podchodów" i negocjacji - 87 tyś brutto (sprzedaż prywatna, bez FV)

tempImagerAsQfp.jpg

tempImage4vhXxx.jpg

tempImageIPuISf.jpg

tempImageH7adGD.jpg

tempImageGAoTp9.jpg

tempImageaKvySh.jpg

tempImageCRWSvf.jpg

tempImagepXiB20.jpg

b4rteqq

Nowy na Forum
Auto jako że nie jest nowe posiada drobne defekty lakiernicze

Rysa na słupku po otwarciu tylnych drzwi - zrobiona isofixem podczas wkładania fotelika

tempImageEW5Ojo.jpg

Zadrapanie tylnego zderzaka

tempImageYoVnbY.jpg

Obicie lakieru spowodowane uderzeniem o grzejnik w garażu

tempImage2Nbpvv.jpg