Dobrze że mój tego nie wie i wszystko wyświetla na wyświetlaczu....Zencar to golas - bez zabezpieczeń, wyświetlacza (i pokazywanych na nim danych.parametrów) etc.
Dobrze że mój tego nie wie i wszystko wyświetla na wyświetlaczu....Zencar to golas - bez zabezpieczeń, wyświetlacza (i pokazywanych na nim danych.parametrów) etc.
Juz ma. Nie mialy te pierwsze.Zencar nie ma zabezpieczenia przed upływem prądu DC. To znaczy, że jeśli przez kabel popłynie prąd stały to "zablokuje" wyłącznik różnicowy który nie wykryje niebezpiecznej sytuacji.
Khons jest dużo lepszy, a tylko trochę droższy.
Do regulacji prądu i czasu w Khons nie trzeba mieć jakichś breloczków.
Czyli jest zmiana na lepsze..Juz ma. Nie mialy te pierwsze.
Nic tylko kupowaćDobrze że mój tego nie wie i wszystko wyświetla na wyświetlaczu....
W Zencarze trzeba?Do regulacji prądu i czasu w Khons nie trzeba mieć jakichś breloczków.
W sensie że miałby nie działać jak dostanie tylko 1 fazę?khons ponadto pracuje na 3 jak i na 1 fazie, ztcp to zencar bym w wersji albo 3 albo 1 - czy cos sie zmienilo?
z tabliczki znamionowejSkąd Wy takie historie bierzecie?
Nie wiem co masz na tabliczce znamionowej, ale mój (11 kW 3*16A) działa na jednej fazie również, można go używać jako evse 3,6 kW.z tabliczki znamionowej
1000 zl to troche?a tylko trochę droższy.
Nie zredukuje, bo Leaf zawsze był takim autem. Piszę to z pełną świadomością tych słów (w posiadaniu leafów od 2017 roku).Co zredukuje Nissana do pojazdu, który porusza się wyłącznie po okolicy w zasięgu domowego gniazdka
No widzisz - ja sobie nim na dłuższe trasy też jeżdżę.Nie zredukuje, bo Leaf zawsze był takim autem. Piszę to z pełną świadomością tych słów (w posiadaniu leafów od 2017 roku).