No co ten kierowca Tesli odwalił to ja nie wiem... Impressive car handling

cooler

Pionier e-mobilności
Zobaczcie to, kierowca debil, ale Tm3 wykonała manewr który oceniam na niemożliwy gdybym go nie zobaczył, gościa z Lexusa LFA zatkało na prawie minutę...

No i jeden z komentarzy mi się spodobał: good drivers sometimes misses their exit, bad drivers never...

danielm

Pionier e-mobilności
coś w tym jest. jeździliśmy po górach i kumpel za kierownicą w ostatniej chwili zauważył że powinien skręcić w prawo (na nawigacji), no i jego odruch był taki że na skrzyżowaniu po prostu skręcił jadąc 70km/h. Oczywiście zniosło go na lewy pas na szczęście na którym nikogo nie było ale po fakcie się wystraszył bo to nie miało prawa się udać a po prostu się udało.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Taka myśl mi się nasunęła. Nie sądzicie że mapy Tesli są mniej czytelne niż mapy googla w telefonie? Mi brakuje troche lepszego odwzorowania dróg właśnie na zjazdach, tych bardziej skomplikowanych. W telefonie zbliżenie do zjazdu jest wywoływane szybciej a nadana droga graficznie jest lepiej odwzorowana.

newbe

Posiadacz elektryka
Taka myśl mi się nasunęła. Nie sądzicie że mapy Tesli są mniej czytelne niż mapy googla w telefonie? Mi brakuje troche lepszego odwzorowania dróg właśnie na zjazdach, tych bardziej skomplikowanych. W telefonie zbliżenie do zjazdu jest wywoływane szybciej a nadana droga graficznie jest lepiej odwzorowana.
Już dwa razy byłem ofiarą po prostu złe były oznaczone pasy: mówi trzymaj się prawo, pokazuje prawy pas, a ze skrętu drogi wynika że lewy chyba. I potem faktycznie jadę prosto, a trzeba było w lewy pas..

danielm

Pionier e-mobilności
ponieważ przez 2 lata mieliśmy mapy 2019 nauczyłem się jeździć z google mapsem w telefonie na indukcji. tesla ma bardzo słabego asystenta pasa ruchu i częściej niż google łuki pokazuje jako skrzyżowania na których niby trzeba skręcić a tak naprawdę jedzie się przed siebie. googlowi tez się to zdarza ale rzadziej. no i dużo słabiej pokazuje korki tesla