Już dwa razy byłem ofiarą po prostu złe były oznaczone pasy: mówi trzymaj się prawo, pokazuje prawy pas, a ze skrętu drogi wynika że lewy chyba. I potem faktycznie jadę prosto, a trzeba było w lewy pas..Taka myśl mi się nasunęła. Nie sądzicie że mapy Tesli są mniej czytelne niż mapy googla w telefonie? Mi brakuje troche lepszego odwzorowania dróg właśnie na zjazdach, tych bardziej skomplikowanych. W telefonie zbliżenie do zjazdu jest wywoływane szybciej a nadana droga graficznie jest lepiej odwzorowana.
ponieważ przez 2 lata mieliśmy mapy 2019 nauczyłem się jeździć z google mapsem w telefonie na indukcji. tesla ma bardzo słabego asystenta pasa ruchu i częściej niż google łuki pokazuje jako skrzyżowania na których niby trzeba skręcić a tak naprawdę jedzie się przed siebie. googlowi tez się to zdarza ale rzadziej. no i dużo słabiej pokazuje korki teslaTaka myśl mi się nasunęła. Nie sądzicie że mapy Tesli są mniej czytelne niż mapy googla w telefonie? Mi brakuje troche lepszego odwzorowania dróg właśnie na zjazdach, tych bardziej skomplikowanych. W telefonie zbliżenie do zjazdu jest wywoływane szybciej a nadana droga graficznie jest lepiej odwzorowana.